BASLOGO SvD RGB.svg

Ett operativt ledarskap är nödvändigt för framgångsrika företag. Välkommen till en kurs som ger dig som ledare verktygen att effektivt nå ut med strategier i organisationen med hjälp av de anställda.


Väx med Svenska Dagbladet – gå en exklusivt framtagen kurs

Att operativt leda mot framgång

I samarbete med

12 950 SEK

Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

2 dagar, 8.30 – 17.00

30 nov och 1 dec 2020

20 deltagare

Kursen passar för

Dig som har varit chef ett tag och som vill få nya verktyg, idéer och insikter i ditt ledarskap. Egen motivation till utveckling är en förutsättning för deltagande.


Kursledare

Joakim Claesson och Peter Mattsson


Under 15 år har Joakim varit ansvarig för Schibsted Sales Academy (Schibsteds interna akademi för försäljning och ledarskap). Han har lång och praktisk erfarenhet från olika ledarroller och jobbar idag med ledarprogram inom Schibsted men hjälper även andra företag. 

Peter har lång erfarenhet som ledarskapskonsult och har jobbat med många olika branscher och företag. Till exempel Carlsberg, Orkla Foods, Telenor, Schibsted, Nordea – bara för att nämna några. Peter är en uppskattad föreläsare och facilitator inom retorik och presentationsteknik.


Om kursen

Som ledare har du många krav och förväntningar på dig – både från chefer, kollegor och medarbetare. Ledningen vill att du implementerar strategin och når de uppsatta målen, dina chefskollegor att du bidrar till deras mål, och medarbetarna vill ha styrning, frihet under ansvar, coaching och uppskattning – allt på en gång.

Program

Kursen fokuserar på hur du kan ta ut en strategi i praktiken tillsammans med dina medarbetare – operativt ledarskap, helt enkelt.

Programmet blandar teori med praktisk träning inom ledarens nyckelområden och de arbetsuppgifter som du möter i din roll som chef.


Genom Schibsted Academy får kursdeltagarna praktiska verktyg och relevanta modeller, som kan börja användas direkt. Kombinationen av träning och personlig feedback ger kompetens att snabbt höja nivån i ett ledarskap. På kursen möter vi personer med erfarenheter av ledarskap från olika branscher och företag, vilket ger alla möjlighet att bredda det personliga nätverket och lära av andra.

Ur innehållet

 • Detta är ledarskap

 • Strategi i praktiken – det operativa ledarskapet

 • Dina nyckelarbetsuppgifter som chef

 • Ledarskapsretorik

 • Coaching och feedback

 • Aktivt lyssnande 

 • Energi och effektivitet i teammöten

  Det goda samtalet

 • De svåra samtalen

Kursen är uppdelat på två dagar med tillräckligt med tid emellan för att deltagarna ska få prova sina nyfunna verktyg och nyvunna kunskaper.

30 november 2020   08:30 – 17.00

1 december 2020 08:30 – 17.00

Vad du lär dig

På den här kursen får du en ökad förståelse av hur du hantera förväntningarna på dig i rollen som chef. Du får konkreta och handfasta tips och verktyg som hjälper dig bli en tryggare, bättre och tydligare ledare.


Vem ska delta i kursen?
Du som har varit chef ett tag och som vill få nya verktyg, idéer och insikter i ditt ledarskap. Egen motivation till utveckling är en förutsättning för deltagande
Vi välkomnar deltagare av alla åldrar och från olika branscher – mycket av lärandet ligger i att få olika perspektiv och att utnyttja deltagarnas olikheter

“Jag kan varmt rekommendera Joakim på JCC Consulting och Peter på Ambio till koncerner som menar allvar med sina ambitioner att skapa en sund och långsiktig prestationskultur i världsklass.”


Raoul Grünthal,
EVP Schibsted Next och Schibsted SverigeI kursen ingår
Incheckning och frukost 8.30
Lunch och fika
Program 9.00 – 17.00

"Joakim har en unik förmåga att få komplexa säljorganisationer att vilja dra åt samma håll, och att skapa strukturer och verktyg som skapar långsiktighet och verklig förändring."


Raoul Grünthal,
EVP Schibsted Next och Schibsted Sverige

Navn, Bedrift

Anmäl dig till kursen

COVID 19 – aktuell information

Hälsa och säkerhet för våra kunder och medarbetare står i centrum för både SvD och våra samarbetspartners. Vi tar situationen på stort allvar och följer noggrant det rådande läget och myndigheternas rekommendationer, vilket kan påverka om kursen kan genomföras eller ej.

Få ett skräddarsydd upplägg till ert företag.
Välj själv hur kursen ska gå till. hur ska upplägget vara, vi har bra erbjudanden för övernattning också.

FÖRETAGETS NAMN

E-POST

SPECIELLA ÖNSKEMÅL FÖR KURSEN?

ANTAL KURSDELTAGARE

10–25
25–50
50–100

Tack för din förfrågan.

Vi återkommer så fort vi kan.

Du Hittar oss här

Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

 • Centralt i Stockholm
 • Centralstationen med förbindelser till alla delar av Stockholm och Sverige inom gångavstånd

Frågor?

MartineStolp-1.jpg

Kontakt Martine Stolp